Tieners en kids

Leuke feestjes voor Kinderen en Tieners

Met de collega’s van Party & Adventure kunnen wij een onvergetelijke dag voor kinderen en tieners bezorgen. Samen creëren wij een middag of dag waarin zij iets unieks beleven en waarin hun sportiviteit, fantasie en creativiteit geprikkeld wordt.

Mogelijkheden

 

 • Bowling feestjes

  Bowling feestjes

  Met onze speciale kinderarrangementen kan het bowlen aangevuld worden met bijvoorbeeld ranja, een ijsje en patat met iets lekkers.

  Bekijk de mogelijkheden
 • Bubbleball

  Bubbleball

  Bij BubbelBal gaat het niet om de prestaties, maar om het plezier dat je met elkaar beleeft. Met de BubbelBallen kun je een partijtje BubbelVoetbal spelen, maar je kan ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen....

  Bekijk de activiteit
 • Klassenfeest of schoolreis

  Klassenfeest of schoolreis

  Sluipen door de donkere gangen van de lasergame arena, gezellig bowlen, een sportieve sportdag of klimmen en klauteren in Monkey Town. Ben je op zoek naar een leuk adres voor een klasseavond of schoolreis? Wij staan garant voor een leuk, gezellig, sportief samenzijn!

  Bekijk de mogelijkheden
 • Kinderfeestje

  Kinderfeestje

  Een onvergetelijke middag of dag waarin de kinderen iets unieks beleven en waarin hun sportiviteit, fantasie en creativiteit geprikkeld wordt!

  Bekijk de mogelijkheden
 • Lasergame feestjes

  Lasergame feestjes

  Ben jij klaar voor actie en heb je zin in een spannend & gezellig avontuur? Ga samen met je klasgenoten Lasergamen! Sluipend door de nevelige, mysterieus verlichte gangen probeer je je tegenstander met je laserpistool te raken

  Bekijk de mogelijkheden
 • Monkey Town

  Monkey Town

  Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee!

  Bekijk de mogelijkheden
 • "Samen met ons team hebben wij ons helemaal uitgeleefd met Outdoor Buggy, een geweldige ervaring!"

  Corné Verschuuren